UNITXI — только адекватные обзоры и отзывы о планшетах и портативной технике. Обзор разници экранов планшетных компьютеров, матрицы в планшетах и технологии. Дигитайзеры к планшетам и разница между ними. Мобильные телефоны где купить и какой выбрать. Цены на портативную технику. Windows, iOS или Android? Но есть еще WebOS обзор.
 

Інструкція з підключення гігабітного інтернету

Гігабітний інтернет найбільше потрібен блогерам, геймерам, стримерам та людям, які віддалено працюють із мультимедійним контентом. Якщо ви хочете збільшити ліміт швидкості та вийти на новий рівень доступу до глобальної мережі, вам потрібно підготуватися заздалегідь.

Інструкція з підключення гігабітного інтернету

Інструкція з підключення гігабітного інтернету

З чого почати?

Крок перший — перевірити, чи доступна ця послуга у вашому районі та будинку. Гігабітний інтернет від компанії IT-TV охоплює густонаселені райони Києва, в яких проживає половина мешканців столиці: Дарницький, Дніпровський, Деснянський та Голосіївський.

Крок другий — перевірити характеристики порту на своєму маршрутизаторі чи комп’ютері. Він повинен відповідати стандарту Gigabit Ethernet (1000). Якщо максимальна швидкість обмежується 100 Мбіт/с, ваш пристрій не зможе реалізувати весь потенціал підключення.

Якщо ви користуєтесь бездротовим роутером, зверніть увагу і на його характеристики. Для гігабітного інтернету підходять моделі класу Wi-Fi a/c та ax, що працюють у двох діапазонах радіочастот одночасно. Їхня максимальна швидкість — від 677 до 5000 Мбіт/с. До того ж розділення пристроїв по каналах дає змогу значно зменшити рівень перешкод і затримку сигналу в мережі.

Як підключити?

Крок третій — звернутися до провайдера. Компанія IT-TV приймає заявки на підключення, обслуговування і підтримку цілодобово. Разом із менеджером ви зможете вибрати зручні для себе дату та час під’єднання.

Крок четвертий — встановити та налаштувати новий маршрутизатор. Із цим вам також допоможуть співробітники IT-TV. Ви можете замовити доставку бездротового роутера, купивши його чи оформивши договір оренди. Останній варіант дуже зручний, оскільки дає змогу зменшити витрати на першому етапі та знизити навантаження на свій бюджет.

П’ятий крок — запустити комп’ютер, смартфон чи телевізор і почати користування. Спеціалісти IT-TV не тільки виконають монтаж кабельної лінії та абонентського обладнання, а й переконаються, що всі ваші пристрої працюють правильно та отримують необхідну швидкість доступу до глобальної мережі. Ви отримуєте готове рішення Plug-n-Play, яке не потребує жодних зусиль з вашого боку.

Після цього залишається тільки своєчасно сплачувати рахунки за надані послуги. З цим теж не виникне проблем, адже ви можете користуватися зручним мобільним додатком IP-TV, який нагадуватиме вам про закінчення чергового періоду.

   24 февраля 2023, 11:44  
Anonymous    | читали: 12529 
ВКонтакте (0)
FaceBook ()
Disqus
 

^



Script works 2.4878 seconds